Úı Ет таңдау да бір өнер Жаңа сойылған малдың, құстың етіне микроб түскіш. Сол себепті оны басқа азық-түлікпен, әсіресе, піскен тағаммен бірге қоймау керек

Жаңа сойылған малдың, құстың етіне микроб түскіш. Сол себепті оны басқа азық-түлікпен, әсіресе, піскен тағаммен бірге қоймау керек

Жаңа сойылған малдың, құстың етіне микроб түскіш. Сол себепті оны басқа азық-түлікпен, әсіресе, піскен тағаммен бірге қоймау керек

Осы ретте 10 жылдан бері қасапшылықпен айналысып жүрген Зохиджан Фахрид-динұлына жолығып,  жас және  кәрі малдың етін қалай айыруға болатынын сұрап білдік
Екі жасқа дейінгі ірі қараның, жылқының, қойдың еті ашық қызғылт, алқызыл, майы аппақ болса, 2-5 жас аралығындағы мал етінің түсі қызғылт болады
×